sâmbătă, 11 aprilie 2009

Punctele de pe ordinea de zi

* Eliberarea lui Becali este primordiala. M-a sunat mama de zece ori de aseara, sa-mi spuna ca a cheltuit toti banii din casa pe acatiste pentru Martir. Trebuie sa dau urgent telefon la SRI, ca marti sa-i dea drumul sigur. Ce vina are bietu´ Gigi? Au facut altii genocid si nu au patit nimic!
Sa nu va aud ca mi-l barfiti ca face excrocherii financiare! El e Robin Hood, de aia a luat de la bogati si a dat la saraci. Adica lui! Nu toata lumea il vaita: saracu´, cat il mai tin prizonier?
* Bine ca l-au numit pe fostul sef de la DGPMB la permise auto, ca asa pot sa intervin pentru fina sa isi ia permisul odata. Ca a picat de 4 ori examenul, saraca. O sa-mi iau decolteu cu vedere la buric, ca sa transez bine problema!
* In Chisinau nu ma duc, ca ma ciomagesc aia crunt! Mi-o trece prin cap sa fac nudism si ma snopesc din bataie militienii lor, ca pe ziaristul ala al lor. Poate n-o sa-si dea seama ca nu m-am dezbracat ca s-o iau pe cocoasa. KGB-ul a inchis si granitele Moldovei. M-am saturat sa-mi arat mereu sanii ca sa fiu lasata sa trec pe unde-mi place.
* Mai bine stau sa ma uit la TV. In felul asta ma abonez la toate balbele televizate si poate aflu daca Elan a parasit-o pe Lesko, ca sa intervin strategic. Merge si Columbeanu, daca-i da toti papucii facuti de Mihai Alba in strada Lunganei.
Parca mai era ceva, dar m-a sunat o amica sa-mi spuna de unde sa ne luam genti de vinilin cu sclipici. De-alea de-au aparut acum! Belea, fetelor!

5 comentarii: